L'HERBOLARI I CAN MASETS

Descobrint Siurana; doncs si, després de 8 anys escalant us podria dir que a Siurana hi he escalat ben poc. Ja ho se, tot un pecat. Espero remeiar-ho aquest any i superar les meves pors a 3m de distància entre xapa i xapa, com a mínim.

Bon dissabte a l’Herbolari, bonic sector on vam ocupar-lo per complert (10 de colla a l’Herbolari i 2 bous al Solarium). El Samu suava valentia en un V+ d’alejes infernals, li seguia de ben a prop la Gloria aprenent a fer reunions in situ, la Nu encadenava un 6b+ no precisament fàcil, l’Isaac flipava amb els 6a+ i 6bs, l’Ori (alias Tallarin) encara flipava més però ho intentava obrir tot, el Ruben es retrobava amb les fissures, l’Eva volava després de fallar-li la vista, l’Arnau calentava motors, el Nano encara amb dolors, em suplicava que li deixés provar el 7a (no li vaig deixar, digueu-me bruixa o mama, com vulgueu, el fet és que me l’estimo molt) i jo tatxava deures!!! Si si, encara no m’ho crec que pugui tatxar un sol deure de la maleïda llista d’aquest any!!

Un dels dos bous tornava amb ressaca (ai no que ja la portava del dia anterior) i l’altre tornava amb uns bons pegues a un 7c.

Diumenge ens va costar una mica trobar el sector però va valdre la pena.

Resumeixo la jornada de Can Masets amb unes bones seqüències:



L’Ori tatxant 6b a vista.


La Bruna escalant un 6a de fissura, com podeu observar. De L’Ori, sobren els comentaris.

I no tinc foto però el que escalfava motors el dia anterior, a Can Masets triomfava encadenant el seu primer 6b i taxant deures com un campió! Enhorabona Arnau! A per cert, les birres???? Vau marxar molt ràpid, perquè????...De fet, la parella tatxava deures perquè l'Eva va treure un 7a preciós a vista! 


Molt bon cap se setmana i millor companyia, quan hi tornem?

Martona.